VMwareآموزش شبکهمجازی سازی

تفاوت I Moved It با I Copied It در مجازی سازی VMware چیست؟

بارها برای من پیش آمده است که مجبور شده ام از روی هارد دیسک اکسترنالی که دارم یکی از VM هایی که ایجاد کرده ام را در جایی کپی کنم و از آن استفاده کنم و در عین حال مواردی هم پیش آمده است که می خواستم یک VM را از روی vSphere بر روی VMware Workstation دانلود و استفاده کنم، اما در هنگام روشن کردن ماشین مجازی با پیامی مواجه شدم که در آن اعلام می شد که آیا شما این ماشین را Copy کرده اید یا آن را Move کرده اید؟

این مورد بارها مورد توجه من قرار گرفت تا اینکه تصمیم گرفتم در خصوص این پیام جستجو کنم. اولا به این مورد توجه کنید که انتخاب کردن یکی از این گزینه ها که در تصویر پایین مشاهده می کنید یک الزام است و حتما بایستی انجام شود اما کاربرد این دو گزینه و تفاوت بین آنها در چیست ؟

پیغام نمایش داده شده در VMware Workstation
پیغام نمایش داده شده در VMware Workstation
پیغام نمایش داده شده در VMware VSPhere
پیغام نمایش داده شده در VMware VSPhere

دقت کنید که همانطور که کاربران شما در شبکه دارای یک شناسه منحصر به فرد به نام SID و یک شناسه دیگر منحصر به فرد به نام GUID هستند ، هر یک از ماشین های مجازی چه در محیط Workstation و چه در محیط VSPhere برای خودشان دارای یک شناسه منحصر به فرد به نام UUID هستند که مخفف کلمه های Universally Unique Identifier می باشد. این شماره منحصر به فرد بر روی SMBIOS هر کدام از VM های موجود در سیستم مجازی شما قرار می گیرد و یک مقدار عددی 16 بایتی است ، در این آدرس 16 بایتی مسیری که VM در آن قرار گرفته است به همراه شناسه Host قرار میگرد ، در واقع ما با استفاده از این UUID می توانیم متوجه شویم که VM ما بر روی کدام Host و در کدام مسیر قرار گرفته است. به یک نکته توجه کنید که یک VM بایستی بر روی یک Host دارای یک UUID انحصاری و متفاوت از UUID های دیگر VM ها داشته باشد ، زمانیکه شما گزینه Moved را در تصویر بالا انتخاب می کنید شما در واقع UUID قبلی را حفظ می کنید.

در I moved it شما از همان UUID های قبلی استفاده می کنید
در I moved it شما از همان UUID های قبلی استفاده می کنید

اما زمانیکه Copied را انتخاب می کنید سیستم بصورت خودکار یک UUID جدیدی ایجاد می کند.

در I copied it تمام UUID شما تغییر می کند
در I copied it تمام UUID شما تغییر می کند
اگر به اشتباه کاری کنید که UUID ها یکسان شوند و VM هایی در کنار هم بصورت Moved وجود داشته باشد ممکن است اختلالاتی در Boot شدن VM های شما پیش بیاید. بنابراین این نکات را در تغییرات VM ها در نظر بگیرید.
لیست کامل تغییراتی که در زمان I copied it و I moved it بر روی ماشین مجازی شما اتفاق می افتد
لیست کامل تغییراتی که در زمان I copied it و I moved it بر روی ماشین مجازی شما اتفاق می افتد

آیا این مطلب مفید بود؟

 

0 / 5 0
منبع
itpro
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن